Vichy

Vichy heeft een producten gamma met diverse crèmes, lotions, gels en andere producten geschikt en aangepast aan uw persoonlijke behoefte.

Alle producten bevatten het kalmerende thermaal bronwater uit Vichy in Frankrijk . De producten in het assortiment geven u de mogelijkheid om tal van huidproblemen te verhelpen of te voorkomen zoals veroudering, zonnebescherming en sinaasappelhuid onder andere door hydratatie, bescherming en voeding van de huid.


Vichy producten
De meest gekende productlijnen uit het gamma zijn o.a. Vichy Normaderm, die speciaal zijn ontwikkeld voor jonge vrouwen die last hebben van onzuiverheden als puistjes, mee-eters, rode vlekjes, verwijde poriën en een glimmende huid. Vichy Dermablend zijn foundation of fond te teint met een flexibele en dekkende tekstuur. Vichy Dercos is de lijn met haarverzorgings producten van Vichy met geschikte verzorging voor alle types haar.

Vichy heeft niet alleen een volledige lijn met verzorgingscrèmes, gels en zonneproducten die de huid hydrateren en beschermen, er is ook een lijn met de naam Vichy homme die speciaal ontwikkeld is voor de man. De Vichy homme lijn bevat onder andere scheerschuim en deodorant producten voor mannen.

Bekijk ons gamma in de shop