Nuxe

Nuxe staat voor Natuur en Luxe en is een plantaardig bio cosmetisch topmerk. Nuxe Bio Beauté is een lijn met actieve fruit extracten.


Nuxe is een bio cosmetisch merk dat al het goede van de natuur in zich verenigt: natuurlijke frisheid, zachtheid en leven dankzij actieve natuurlijke bestanddelen.

Met deze gezichts- en lichaamsproducten van Nuxe en Nuxe Bio Beauté verhoogt u de zuivere schoonheid van uw huid, van uw lichaam. De olie, lotion en zachte crème dringen diep in de poriën en verzorgen uw huid door en door.

Deze Nuxe en Nuxe Bio Beauté lichaams- en gezichtsproducten bevatten geen bestanddelen van dierlijke aard en ook geen minerale olie. De plantaardige producten voelen heerlijk zacht aan. (Natuurlijke ingrediënten zoals rozenblaadjes en honing .)

Nuxe gebruikt in zijn verzorgende producten uitsluitend milieuvriendelijke stoffen en slaagt erin de mooiste producten in de markt te zetten die weldadig aanvoelen en de huid intensief verzorgen.

Nuxe gezicht crème voelt heel zacht aan en is beschermend en voedend voor uw huid. Nuxe olie is zacht en geeft uw huid een glans die u laat stralen. U kunt de Nuxe producten online bestellen. Kent u de Nuxe body producten al? Zo niet, dan is het absoluut de moeite waard een kijkje te nemen in de Nuxe webshop. Hier kunt u alle natuurlijke producten van Nuxe doorlopend online bestellen. Dit biologische topmerk maakt voor zijn producten gebruik van de allerlaatste wetenschappelijke technieken en bekende natuurstoffen in de bio cosmetica. Voorbeelden zijn de rozenblaadjeslotion, honingcrème en bloesemolie.


Heeft u de gehele lijn in de Nuxe webshop bekeken? Nuxe kopen was nog nooit zo gemakkelijk als in de Nuxe online shop van Online Apotheek OnlinePharmaBox. Wilt u deze bio cosmetica eerst eens uitproberen? Bestel een proefpakketje van Nuxe online met alle producten in een miniverpakking.

Bekijk ons gamma in de shop