Mustela

Mustela is al meer dan 50 jaar specialist in het verzorgen van de babyhuid. In voortdurende samenwerking met gezonheidszorg probeert Mustela te voldoen aan de wensen van de huid van de baby, zwangere vrouwen en jonge ouders.


Mustela producten zijn hypoallergeen. De huid van de baby wordt niet blootgesteld aan allergische reacties. Mustela beschikt over verzorgingsproducten die u doorheen en na de zwangerschap kunnen helpen.

Mustela biedt een breed gamma van toiletmerken tot zonneproducten.

Jonge moeders
Mustela biedt een gamma aan voor zwangere vrouwen die een verzorging kunnen bieden zowel voor als na de zwangerschap. Zo kunnen bijvoorbeeld zwangerschapsstriemen aangepakt worden.

Baby
Voor baby's voorziet Mustela een breed assortiment toiletproducten, badproducten, producten tijdens de luierwissel en nog andere producten voor de verzorging en het welzijn van jonge baby's.

Verzorging van huidproblemen bij baby's en jonge kinderen
Mustela biedt een aantal verzorgingproducten aan die kunnen helpen bij huidproblemen van jonge kinderen en baby's zoals droge huid, luieruitslag, melkkorstjes, gevoelige huid, ...

Zonneproducten voor baby's en kinderen
De zonnebescermingsproducten van Mustela beschermen uw kind doeltreffend tegen UVA en UVB stralen. Daarnaast wordt de teerheid van de huid gerespecteerd.

Bekijk ons gamma in de shop