Modifast

Modifast is de expert op het vlak van afslanken. Hiervoor worden vier verschillende afslankmethodes aangeboden. Deze formules bestaan uit eiwitten die het hongergevoel onderdrukken.


Ontdek het brede gamma afslankproducten in de vorm van shakes die voor een efficiënt dieet kunnen zorgen. Modifast zorgt voor afvallen van gewicht en een platte en strakke buik.

De shakes van Modifast zijn maaltijdvervangers die je alle nodige voedingstoffen geven die het lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

Ontdek de 4 Modifast formules
Modifast Intensive zorgt voor het effectief en efficiënt verliezen van gewicht. Deze methode wordt 3 keer per dag ingenomen zodat het lichaam beschikt over alle nodige voedingsstoffen. De afslankbehandeling kan verkregen worden in shakes en in pudding.

Modifast Protiplus is een uitgebalanceerd eiwitdieet, die het hongergevoel wegneemt. Men kan kiezen tussen koekjes, puddings, shakes en repen.

Modifast Snack & Meal vormen de maaltijdvervangers met voldoende vitaminen en mineralen voor een gezonde dag.

Modifast Laboratoires is speciaal ontwikkeld voor mannen die wensen gewicht te verliezen. Hier bestaan 4 verschillende producten: Modifast 45+, Modifast Platte Buik, Modifast Laboratoires en Modifast Fat Blocker.

Bekijk ons gamma in de shop