Louis Widmer

Louis Widmer bestaat al sinds 1960 en is al jarenlang een gerenommeerde naam op het gebied van huidverzorging.

De huid is als grootste menselijk orgaan erg complex, en dat wordt door Louis Widmer erkend. Verzorgingslijn Louis Widmer producten zijn zeer divers. Aan alles is gedacht. Zo is er naast de reguliere dag- en nachtcrème ook Louis Widmer Remederm, speciaal voor de zeer droge huid.

Louis Widmer Remederm heeft producten voor het gehele lichaam, zoals lippenbalsem, gezichtscrème en lichaamsmelk.

Voor problemen met puistjes en mee-eters is er Louis Widmer Skin Appeal. Deze producten hebben een zacht peelende werking, waardoor onzuiverheden als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Ook op het gebied van bruinen en zonnen heeft dit bekende verzorgingsmerk een aantal producten in zijn assortiment. De Louis Widmer zonneproducten zorgen voor optimale bescherming in de zon. De producten zijn in diverse vormen verkrijgbaar. Denk hierbij aan een crème specifiek voor het gezicht en een zonnecrème speciaal voor kinderen. Als u bruin wilt worden zonder daarvoor in de zon te zitten, dan kunt u kiezen voor Louis Widmer bruinen zonder zon. Met bruinen zonder zon krijgt u een mooie, egale teint die na enkele dagen weer verdwijnt.

Louis Widmer online bestellen

Louis Widmer producten zijn eenvoudig online te bestellen. Op deze manier bestelt u uw favoriete producten waar en wanneer u dat uitkomt. U hebt uw bestelling binnen afzienbare tijd in huis. Let op: bij ernstige of aanhoudende huidproblemen is het van belang dat u een arts raadpleegt.

Bekijk ons gamma in de shop