Lierac

Lierac is opgericht in 1975 door een arts gespecialiseerd in esthetische correcties. Lierac is opgestart en zou het eerste Franse dermo-cosmetische merk zijn. Vooral gespecialiseerd in de correctie van de veroudering van de huid en de esthetische noden van gezicht en lichaam.


De producten bevatten natuurlijke grondstoffen voor de verzorging van de huid. Deze dermo-cosmetica staat bekend om de pure gezichtsverzorging en serums. De kwalitatief hoogwaardige crèmes en oliën laten uw huid stralen. De crèmes bevatten plantaardige stoffen van diverse bloesemsoorten, zoals kersenbloesem. Naast producten voor het gezicht zijn er voor de huid van het gehele lichaam diverse Lierac zonneproducten: Lierac Suncare. Om huidveroudering tegen te gaan moet de huid immers elke dag worden beschermd tegen de zon.

Lierac Suncare en zelfbruinende crème. De Suncare-lijn bestaat uit zonnebrandolie en after sun producten. Deze producten hebben een meervoudige werking : bijvoorbeeld, beschermt de huid niet alleen tegen de zon, maar het iriserende poeder vervaagt ook pigmentvlekken.

Met Lierac zelfbruinende crème krijgt uw huid zonder zon een mooie teint. Deze zelfbruinende gelcrème is een zachte vloeistof van hoge kwaliteit, die diep in de huid doordringt en uw huid direct een mooie bruine gloed geeft. De crème zorgt niet alleen voor een bruinere kleur, maar voedt en hydrateert uw huid ook.

Lierac producten online bestellen.

U kunt de producten van Lierac online bestellen bij via onlinepharmabox.be. Hier vindt u ook informatie over aantrekkelijke promoties. Houd de website regelmatig in de gaten om de mooiste aanbiedingen niet te missen.

Een geschenkverpakking met verschillende producten is een leuk cadeau voor een vriendin. Onze webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Met een muisklik legt u uw aankopen in het winkelwagentje en daarna wijst het zich vanzelf. U betaalt online en binnen een paar dagen ontvangt u de verzorgingsproducten van Lierac netjes thuis.

Wilt u de Lierac producten eens proberen? Bestel dan Lierac online via OnlinePharmaBox. Lierac kopen was nog nooit zo gemakkelijk!

Bekijk ons gamma in de shop