Darphin

Het beste uit natuur en wetenschap wordt, met behulp van de nieuwste en beste cosmetische technologieën in combinatie met de kracht van planten, verenigd in de formules van Darphin. Deze formules leiden tot hoogwaardige wetenschappelijke producten. De uitgebalanceerde geur, soepele textuur en aangename kleur maken van elk product een bijzondere zintuiglijke ervaring.


Bekijk hieronder de Lumièrre Essentielle video

https://www.youtube.com/watch?v=srKZXrEEYPU 

In 1958 opende Pierre Darphin, een kinesitherapeut en schoonheidsspecialist met een passie voor plantenkunde, zijn schoonheidsinstituut in Parijs. Hij creëerde een unieke methode van huidanalyse en een aangepast huidverzorgingssysteem, waardoor elke klant een uitgebreid en doelgericht schoonheidsprogramma aangeboden werd.

Tijdens zijn zoektocht naar optimale prestaties ontwikkelde Darphin zijn formules met integratie van de fijnste aromatische planten en extracten via baanbrekende technologie. Hij droeg grote zorg bij de ontwikkeling van texturen en geuren die bijzondere zintuiglijke ervaringen creëren.

Als ware meesters van huidverzorging, handhaaft Darphin vandaag nog steeds deze traditie en filosofie van schoonheid: producten met sterke werkzaamheid, gemaakt met botanische ingrediënten ontworpen voor professionele zorg op maat.

Darphin biedt persoonlijke verzorging voor iedereen
Iedereen verdient een persoonlijke handeling. Vanuit die gedachte heeft Darphin een uniek 3D-programma samengesteld. Dit programma is opgebouwd uit drie producten die elkaar perfect ondersteunen: de balans van uw huid wordt gebracht en onderhouden door de aromatische olie, de crème zorgt er voor dat uw huid in optimale conditie komt en blijft en het serum corrigeert en herstelt de huid op een zichtbare manier. Actief dagelijks gebruik van het 3D-programma van Darphin geeft uw huid de aandacht die nodig is voor een optimale conditie.

Darphin biedt een 3D-schoonheidsprogramma voor iedereen
Het exclusieve en unieke 3D-schoonheidsprogramma van Darphin stelt iedereen in staat om een op maat gemaakt verzorgingsprogramma te creëren. Persoonlijke aandacht is belangrijk en daarom kan elk programma volledig aangepast worden aan uw huid. Verschillende huidtypes vragen immers om verschillende specifieke behandelingen.


1. Huidprobleem: CORRIGEER de huid met behulp van het serum
Huidproblemen zijn er in verschillende vormen: rode vlekken, ouderdomstekenen zoals rimpels, een uitgedroogde of slapper wordende huid etc. Met behulp van het serum van Darphin, met een hightech formule, worden de probleemgebieden doeltreffend aangepakt en herstelt de huid zich intensief.


2. Huidgevoel: Breng BALANS in de huid met aromatische olie
De balans in uw huid kan verstoord worden door vermoeidheid, een futloos gevoel of doordat u niet lekker in uw vel zit. De aromatische olie van Darphin, samengesteld aan essentiële oliën, brengt de balans terug in uw huid zodat de natuurlijke schoonheid van uw huid weer naar voren komt.


3. Huidverzorging: VERZORG de huid met crème
Een gezonde huid is glad, kalm, stevig en egaal. De crème van Darphin verzorgt uw huid en zorgt er voor dat deze gehydrateerd blijft. Tevens helpt deze crème de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf die schade kunnen toebrengen aan de huid. Wenst u meer te weten ? Contacteer ons.

Bekijk ons gamma in de shop