Avene

De producten van Avène zijn dermatologisch getest en speciaal ontwikkeld voor de gevoelige tot overgevoelige huid. Avène thermaal water is hierbij een aanrader, want dit zachte bronwater met helende werking is volledig anti-allergeen. Dit merk heeft niet alleen producten voor de dagelijkse reiniging en verzorging van de huid, maar er zijn ook Avène zonneproducten, die uw huid beschermen tegen uv-straling.

Avène Cicalfate

Avène Cicalfate is een helende emulsie op basis van zink en koper, die huidirritatie en oppervlakkige beschadigingen van de huid herstelt. Door heftige huidbehandelingen, zoals laser of peeling, kunnen gevoelige irritaties ontstaan. Deze emulsie beschermt uw kwetsbare huid tegen ontstekingen, want bacteriën krijgen geen kans. Deze vloeibare Avène crème kalmeert de huid en vormt een transparante beschermingslaag die kalmeert en hydrateert. Avène Cicalfate crème is ook te gebruiken op een beschadigde huid met kleine wondjes of littekens. Deze emulsie moet u meermaals per dag aanbrengen tot uw huid zichtbaar is hersteld.

Avène Serenage

Avène Serenage heeft voedende, verstevigende en egaliserende eigenschappen. Er is een Avène dag- en nachtcrème en een Avène serum. Hiermee vervagen pigmentvlekken en gaat u uw huidveroudering tegen. Dit product bevat geen parabenen en heeft een aangenaam subtiele geur.

Avène anti-roodheid

Avène anti-roodheid is een gamma verzorgende crèmes die gebruikt worden bij plaatselijke roodheid, kleine ontsierende bloedvaatjes en oncomfortabel gevoel

Let op de Avène promoties die steeds te vinden zijn in de online apotheek van OnlinePharmabox. Een voordelige prijs is altijd mooi meegenomen. U kunt de producten van Avène online bestellen via de website onlinepharmabox.nl. Hier vindt u ook onze contactgegevens, mocht u vragen hebben over de Avène producten.

Avène producten bij OnlinePharmaBox

Huidverzorgingsproducten van Avène kunt u bestellen in de online apotheek OnlinePharmabox.

    Bekijk ons gamma in de shop