A.Vogel

A. Vogel is in België één van de grootste merken die gezond worden op natuurlijke manier ondersteunen, dit door het gebruik van homeopathie en fytotherapie. Alle producten zijn ontwikkeld uit natuurlijke en plantaardige grondstoffen die een antwoord kunnen bieden op tal van klachten en kwalen. De producten werken ondersteunend op een natuurlijke wijze tegen spanning en stress, allergie, spier –en gewrichtspijnen, verminderde weerstand, problemen met blaas, nier –en lever problemen, spijsvertering, prostaat of menstruatie, …

Enkele bekende producten van A. Vogel zijn Echinaforce, Molkosan, Vitality, Arnica Forte Gel en nog tal van andere alternatieve. De producten kunnen verwerkt worden tot tincturen, tabletten, capsules of crèmes. Al de producten zijn terug te vinden op de webshop van Online Pharma Box.

Dokter A. Vogel had de missie om in harmonie samen te leven met de natuur. Door zijn kennis die hij had opgedaan op verschillende reizen, verwerkte hij geneeskrachtige planten tot natuurlijke producten die uitgaan van de kracht van de natuur en die de gezondheid ondersteunen, dit met het doel om een zelf herstellend vermogen en het evenwicht tussen lichaam en geest te creëren. Hij is dan ook één van de bekendste namen binnen de homeopathie.

Bekijk ons gamma in de shop