Roger & Gallet

Roger & Gallet is al sinds 1862 de specialist in geparfumeerde schoonheids– en cosmetica producten.

Roger & Gallet biedt cosmetica producten aan met een fruitig en fris parfum. De zeldzame essences uit verschillende tuinen in de wereld worden zorgvuldig geselecteerd om een uitgelezen geur en gewelddadige aroma’s van een hoge kwaliteit aan te bieden.

Roger & Gallet biedt een verfijnde schoonheidsverzorging aan met parfums op basis van een natuurlijke essences met uitzonderlijke texturen.

Roger & Gallet biedt verschillende collecties aan die allemaal beschikken over een verschillende en heerlijke geur. Een aantal gamma’s zijn Vanille, Amande Persane, Bambou, Gingembre, Fleur De Figuier, Rose Imaginaire, Bois d’Orange, …

Daarnaast worden 4 assortiment aangeboden:

Parfum
Roger & Gallet biedt een gamma parfums aan die zowel kunnen verkregen worden als eau de toilette en als eau de cologne. Ieder parfum beschikt over een unieke en frisse geur.

Verzorging lichaam
Voor de dagelijkse verzorging van het lichaam biedt Roger & Gallet een ruim gamma van bodylotions, bodycrèmes, geparfumeerde droge olie en handcrèmes aan. De producten voeden en beschermen de huid en beschikken over een heerlijk parfum.

Bad & douche
Om voor een dagelijkse hygiëne te zorgen wordt er door Roger & Gallet een ruim gamma ronde zeepjes, vloeibare zepen, deodoranten, douchegels, een trio van zepen, … aangeboden die opnieuw een heerlijke aromatische geur hebben.

Mannen
Ook voor de mannen voorziet Roger & Gallet een aangepast gamma met een eau de toilette en een dagelijkse verzorging in heerlijke geuren.

Bekijk ons gamma in de shop